Pelso-Photo » Blog

Két Kitti és Janka családi portréi

Nagyon kedves családdal sodort össze az őszi szél megint. Nem teljesen igazat mondok, mert nem teljes családdal, mivel Apának készültek a képek meglepinek.:-)

Tehát csak a lányok jöttek. NagyKitti, Janka és KisKitti:-)Így különböztettem meg őket mikor beszéltem hozzájuk, mert anyát és nagyobbik lányát is Kittinek hívják.

Első pillanattól kezdve jó hangulatban telt a fényképezés. Sétálgattunk az erdőben, hintáztunk, dobáltunk falevelet…aztán lassan leértünk a Füredi kikötő környékére is.

Egészen sötétedésig fotóztunk, a végén azért mindenki kicsit elfáradt – de megérte mert kedves-vidám kis képek születtek:-)

003_kjk_portre

004_kjk_portre009_kjk_portre014_kjk_portre036_kjk_portre042_kjk_portre030_kjk_portre

 

M

 

Tóth Kittinovember 19, 2013 - 7:27 du.

Kedves Miklós!

Köszönjük azt a szép őszi délutánt, melyen a csupa jókedv mellé elkészítetted számunkra ezeket a szép emlékképeket. Nagy élmény volt nekünk ez a fotózás, rajtad kívül mindenki elfáradt, de valóban megérte. A fotókból készített FineArt albumok pedig olyanok lettek, mint a legszebb mesekönyvek. Örök emlékek maradnak családunknak.
Kívánunk további sok-sok klassz munkát, az alanyaidnak pedig hasonló pozitív élményeket, amelyeket Te a fotózás által nyújtottál számunkra.

Köszönettel: Kitti

A Te e-mail címed sohasem lesz megosztva, vagy publikálva. Csillagal jelőlt mezők kitőltése kötelező! *

*

*

*
Oldal tetejéreÜzenet küldéseOszd meg Facebookon
M o r e   i n f o