A lenyűgöző Vass-cipők

A lenyűgöző Vass-cipők

Az esküvők, portrék és  jegyes fotózásokon kívül is vannak érdekes munkáim. Kedves követőim  (és persze nem követőim is, akik olvassák ezt) most ebből mutatok Nektek egyet, ami kedves számomra, mert valahogy régre nyúlik vissza a történet legeleje.

NI7A4437_resize_cropJelenleg a méltán világhírű Vass-cipőket fényképezem. Néhány éve hallottam ezekről a lábbelikről először (2007), amikor még mással foglalkoztam, a boltba betért hozzám Vass úr valami kis segítségért a bringájával kapcsolatban. Beszélgettünk és én kérdeztem Tőle:  Mivel foglalkozik Vass úr?

Erre azt válaszolta kedvesen: Igazából cipész vagyok. Beszélgettünk egy darabig, és elmesélte, hogy teljesen autentikus módon minden szakmai hagyományt tiszteletben tartva készít kézműves cipőket. Gondoltam magamban, ez de jó!! Klassz! Amikor legközelebb jött, hozott egy könyvet ami a klasszikus férfi cipőket mutatja be a vállalkozásán keresztül. Nos, ott leesett az állam, hogy őszinte legyek. Megértettem miről is beszéltünk az azt megelőző találkozáskor. Dedikálta nekem a könyvet, amit azóta is őrzök. 🙂

konyv_vass_resize

Akkor nem gondoltam (pedig már akkor is fényképeztem), hogy egyszer neki fogok termékfotókat készíteni megújuló on-line üzletéhez. Röviden ennyi az előzmény.

És most mutatok néhány képet amit az on-line kommunikációhoz készítettem cége számára

 

és itt néhány, amit az On-line shop-ba készítünk a vevőknek a könnyű áttekintéshez:

A cipők a legjobb minőségű anyagokból készülnek, rendkívül tartósak. Ha valaki vásárol egy ilyet,  bármikor vissza viheti felújításra a cipőt (azt nem tudom ez mennyibe kerül, de biztos nem vészes), amit gyakorlatilag szinte újként kap vissza akár pár év használat után is. Talán drágának tűnhet elsőre egy ilyen cipő, de annyira tartós és sok évig használható, hogy valójában nem drága. 🙂 Főleg, ha valakinek van néhány pár ilyen-olyan stílusban 🙂

Itt találjátok a weboldalt:   www.vass-shoes.com  , akit érdekel bátran kattintson 🙂

 

M