A Pántlika Porta

A Pántlika Porta

Évek óta fényképezek a Pántlika Pincészet számára, főleg az új pince épülettel kapcsolatban beltéri és kültéri – valamint palack fotókat.

Most a legfrissebb fejlesztésüket a Pántlika Portát fényképeztem, annak is a beltéri egységét. Nyáron főként a teraszon folyik az élet, de ilyenkor télen beköltöznek a belső terembe ahol finom ételekkel és persze széles bor választékkal várják a vendégeket. Nagyon szép enteriőrt alakítottak ki, hangsúlyban a régies, vidéki stílus.

Külön öröm számomra, hogy az évek alatt általam készített képek díszítik a falakat. A képek külön ehhez a belső térhez alakított utómunkát kaptak és csúcsminőségű FineArt Giclee RAG papírra lettek nyomtatva, majd igényes keretezést kaptak paszpartuval természetesen. Nagyon jó érzés volt a munkámat így látni!

A kész teremről most készítettem két panoráma képet. A képek egyenként körülbelül 100 Megapixelesek. Teljesen mentesek a legkisebb illesztési hibáktól  a NodalNinja professzionális panoráma fejnek köszönhetően. Emiatt a képek alkalmasak zoomolós panoráma mozgatókba való integráláshoz is.

pano2_pantlika_porta_resize

pano1_pantlika_porta_resize

A konyhájuk nagyon-nagyon jó, házias ízek igényesen – talán dióhéjjban így jó ha írom. Stáhl Judit magazinjában is jelent meg cikk a Portáról, rendkívül pozitív hangnemben méltatva Ildikó (a szakácsné) főztjét…

Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!   http://pantlikapinceszet.hu/

 

M