Aliz és Andreas esküvője

Aliz és Andreas esküvője

011_alan_beall_blog

Aliz és Andreas már az első pillanatban szimpatikusak voltak. Ez nem változott a jegyes fotózás után sem, amikor kicsit több időt voltunk együtt.

Az esküvő előtt sok időt töltöttek külön, mert Andreas Németországban dolgozott Aliz pedig Magyarországon. Ettől függetlenül vagy lehet épp emiatt 🙂 nagyon látszott rajtuk, hogy mennyire szeretik egymást.

Aliz Alsóörsi eredendően, a környék szeretete és szépsége miatt gondolták, hogy itt a Balatonnál lesz az esküvőjük.

Az esküvő templomi része Tihanyban volt a buli pedig Balatonfüreden a Koczor pincénél. Minden remekül sikerült, csodás volt a díszítés, és a szolgáltató csapat is mondhatom összeszokott 🙂  ( Tompa László DJ. , Cinemáron – Simon Áron cinemafotográfus és persze a Koczor Pince csapata )

Andreas a pincénél készülődött, ahol csoda klassz kis szobák állnak a vendégek rendelkezésére, utána Alizéknál a szülői házban követtük Áronnal az eseményeket.

blog_1

 

A készülődés izgalmait fokozta, hogy Andreas a menyasszonyt tényleg csak akkor és ott láthatta meg, amikor indultunk a fotózásra. Áronnal ezt jól össze szerveztük, az utolsó pillanatig sikerült rendkívül Titkosnak lenni! 🙂 A szeretet mosolyai, a csillogó szemek, szerelmes összebújások nem maradtak el.

blog_2

Az időjárás félig-meddig állt csak mellénk. Szépen sütött a nap, hideg sem volt de a szél csak nem akart alább adni, borzalmasan erősen fújt. Ez főleg a Balaton parton volt zavaró, néhány kép után fel is adtuk a harcot 🙂 Ettől függetlenül jól sikerült minden.

Tihanyban folytattuk, a gyönyörűen felújított Apátságban. Szép, meghitt szertartás, örömkönnyek és boldog mosolyok, vidám társaság 🙂

078_118_alan_temp

A szertartás végén kint készültek a csoportképek, pont elkészültünk velük, ahol aztán hirtelen a lehető legszebb fényt kaptuk ami fotós és videós szemmel elképzelhető. Áronnal és a párral rohantunk az Apátság melletti kőfalhoz, a kihagyhatatlan képet elkészíteni. Olyan volt, mintha stúdióban valami ilyen mesés háttér elé álltak volna Alizék.

Nagyon örültünk mindannyian ennek a pár képnek 🙂

096_alan_beall

Ezután már jöhetett a lazulás, mire a pincéhez értünk minden a helyén volt, nagyon szép terítés-díszítés várta a vendégeket. Vacsora elején Aliz Édesapja köszöntötte a vendégeket és szólt a „Gyerekekhez” ami mindig szívbemarkoló, azt gondolom a lányos Apák érzik át ezt kicsit jobban. Lehet csak azért gondolom így, mert nekem is kislányom van :-), elnézést a fiús Apáktól 🙂

Vacsora után nyitótánc és aztán gyakorlatilag folyamatosan telített táncparketten folyt a mulatozás. Éjfél előtt meglepetésként betoppant egy cigány zenekar és spontán megtáncoltatták a társaságot, de nem kicsit. Volt ám Magyar virtus 🙂

Nagyon jól éreztem magam ezen az esküvőn, könnyű volt a sok mosolygós és jókedvű ember között fényképezni…

099_022_alan_vacsi

095_009_alan_vacsi

136_287_alan_vacsi130_248_alan_vacsi

Andreast a munkája Münchenhez köti, így Aliz költözött oda. Azt írta nagyon jól érzik magukat most már végre együtt  és a munkahelyén is szuperul beilleszkedett.

 

Ezúton is kívánok Nekik sok boldogságot és sikert!

 

M