Brigi & Solomon Esküvője

Brigi & Solomon Esküvője

Egy igazán nemzetközi esküvőn vehettem részt. Brigi magyar, Solomon koreai származású. Mindketten Londonban  élnek és dolgoznak. 🙂

blog_1

Arra most nem emlékszem, hogy fújta össze a Őket a szél, de a lényeg, hogy összefújta és nagyon-nagyon boldogok együtt!

Az esküvő Balatonfüreden volt az Anna Grand Hotelben. A vendégek a világ minden tájáról érkeztek ami annak köszönhető, hogy ugye Magyarország a menyasszony részéről, Korea a vőlegény részéről, továbbá Solomon tanulmányai révén a baráti kör szanaszét a világból, ahol jobbnál jobb egyetemeken tanult és szerzett barátokat.

blog_4

blog_3

A  szertartást a szálloda udvarára tervezték, de sajnos az időjárás közbeszólt, ahogy idén sok másik esküvőn is. Be kellett menekülni az árkádok alá ahol kissé szűk volt a hely, de ettől még nagyon meghitt és szeretet teljesre sikerült.

A csoportkép idejére elállt az eső ezzel kicsit megkegyelmezve a szervezőknek, szolgáltatónak – így sikerültek az ezzel kapcsolatos képek is.

A vendégsereg részére sok figyelmességgel készültek. Volt például egy grafikus, aki egész nap rendelkezésre állt és mindenkiről készített egy szuper karikatúrát ajándékba. Aztán volt külön Bár ahol mindenki kedvére koktélozhatott. Volt fincsi csokiszökőkút és egy másik helységben fotókabin sokféle vicces kellékkel 🙂

blog_5

 

Mindenki nagyon jól érezte magát, vacsora után birtokba vették a tánc parkettet is – ahol a Trio Coctail zenakar szolgáltatta a talp alá valót, később pedig  DJ-Döme vette át a stafétát.

Emlékszem, hogy az est egyik fénypontja az volt, amikor Brigi átöltözött  Solomon családjától kapott népi viseletbe – ami egy pazar és csúcsminőségű koreai ruhaköltemény volt – és ebben folytatódott a tánc. Mindezek tetejébe a Dj ekkor igenjó érzékkel bekeverte a Gangnam Style-t (ami szintén koreai), amitől durván felpörgött a tánctér 🙂 és együtt ropta mindenki 🙂 Szuper volt!

 

Sok Boldogságot kívánok Brigiéknek ezúton is!