Esküvő ódon falak között – Benedetta és Ervin

Esküvő ódon falak között – Benedetta és Ervin

Beni és Ervin szerelmi történetéről egy számomra kedves film részletei jutottak eszembe. Nevezetesen a Bor, mámor, Provance-ról beszélek.  Néhány meghatározó részlete vált valósággá, miközben elmesélték megismerkedésük történetét.

Annál is inkább egybevág a kitalált és valós történet, mivel Ervin  (Tamás Ervin)  a tulajdonosa a Tamás pincének  ami nagyon magas szintű kézműves borairól híres, és a film is a bor-szőlő világa körül zajlik. No, meg a szerelem körül…

De ne csak rébuszokban beszéljek, úgy volt, hogy miután egy augusztusi napon összeismerkedtek és jót beszélgettek, Ervin sok délutánt azzal töltött, hogy várt Benire a munkahelye előtt akár estig, ami egy kis bor-bisztró volt egyébként. Utána mindig hosszú- éjszakába nyúló séták a Balaton parton…és elsöprő Szerelem. Aki látta a filmet, hamar felismeri a képkockákat…

 

A templomi szertartás helyszíne egyedi, történelem szagú, vastag falú és menedéket sugárzó. Méltó ehhez az eseményhez, Beni és Ervin lelkületéhez.


Mindkét család részéről érző, odaadó, kifejező, útravalóval elengedő szülők – bevallom, amikor Ők beszéltek a gyermekeikhez, könnybe lábadt a szemem.

 

A szertartást egy kis fogadás és egy szűkebb körű vacsora követte – egy hasonlóan stílusos helyszínen.

Néhány nappal később fotózkodtunk hármasban – illetve négyesben. És ha még jobban belegondolok, akkor inkább Ötösben, hiszen Beni Áldott állapotban van  !

Tervben volt a Balaton part, rom templom, pince…  Sajnos rettenetes erős szél fújt aznap, ráadásul déli szél, ami itt az északi parton kevésbé szerencsés. A Balaton nagyon hullámzott és a partján most enyhén szólva sem volt kellemes sétálgatni – inkább túlélő kalandra emlékeztetett volna. Így egy szuper kis pincét választottunk fotózási helyszínnek.

Néhány képet készítettünk kint, de aztán a szél bekergetett minket a belső terekbe.

Mutatok pár képet :

Sok Boldogságot kívánok nekik ezúton is!

 

M