Komolyan gondolták, de teljesen komolytalanul!

Komolyan gondolták, de teljesen komolytalanul!

Sok kihagyás után végre tudok időt szakítani a blog frissítésére is. Most majd jelentkezem néhány bejegyzéssel a közeli jövőben. 🙂

Nagyot ugrom vissza naptár szinten, egészen 2015 májusáig. Ekkor volt Orsi és Peti esküvője.

001-002

Amikor először  találkoztunk kiderült rögtön, hogy nagyon laza párról van szó, igazán felszabadultan, jókedvűen álltak hozzá  az esküvőhöz és a fotózáshoz is. Az egész történetet nagyon könnyedén kezelték. Kezdve a jegyes fotózással, ami az esküvőjük előtt egy héttel zajlott. Régi családi nyaralójuk Ábrahámhegyen van, így ezen a környéken látogattunk meg néhány helyszínt. Igazából végig nevetgéltük a fotózást – ezért viszonylag riportosra sikerült. 🙂 Jártunk az esküvői szertartás egyik helyszínén a templomnál, aztán a kilátónál amiről azt sem tudtam, hogy létezik. Aztán egy kis kávézóban lazítottunk, majd utána a helyi strandon ahol a nyári bulik vannak jórégóóóta. Volt náluk piros bögre, amibe asszem került néha pálinka is 🙂 és találtunk egy csomagszállító taligát  amit viszont rögtön használatba is vettünk 🙂 A kávézóban egy-két „romantik version” kép is sikerült a móka mellett, a strandon meg pár tájkép jellegű-talán 🙂

Az esküvő hétfőre volt kitűzve. Ez kissé szokatlan valljuk be, viszont csomó előnye van és kevés hátránya. Aki igazán szeretné, az meg tudja oldani a szabadnapot és mivel kis létszámú esküvőről volt szó, mindenki el is tudott jönni aki kapott meghívót.

Badacsonyban egy szuper kis vendéglátó helyen ( http://www.obesterpanzio.hu/ ) volt a muri, szép kilátással, jó ételekkel és italokkal – remek hangulattal.

A kilátás az étterem fölötti szőlőből volt igazán pazar. Szerencsétlenségükre ezt én észrevettem és el is határoztam, hogy felmászunk pár esküvői tájkép okán. Nem mondták, de biztos nagyon a „szívükbe zártak” amikor tűsarkúban és gálacipőben nekivágtunk a szőlősoroknak, ami mellesleg kb. 25 %-os emelkedővel járt. Én azt mondom megérte, ÉS TI?

102_orpe_beall

A képanyag átfogja a készülődéstől vacsora derekáig tartó időszakot. Volt templomi és kihelyezett polgári szartartás, kis fogadás utána. Volt időnk kicsit fényképezkedni az ifjú párral 🙂 majd egy finom vacsival zárult  a nap.

A fotózásról pár kép:

És a készülődéstől vacsoráig néhány:

22_szabo_miklos_orpe_eski

 

Talán a képekből kiderül, hogy miért ez lett a bejegyzés címe. Orsi és Péter a szervezést, az esküvőt és a kapcsolatukat nagyon is komolyan gondolják, gondolták, viszont önfeledten és kicsit határok nélkül szerették volna megélni, kicsit mellőzve a hagyományos megközelítéseket. Szerintem minden szuperul sikerült!

 

Sok Boldogságot kívánok ezúton is!

M