Kriszta portré fotói

Kriszta portré fotói

Ehhez a fotózáshoz egy kedves esküvői párom, Noémi és Laci ajánlott engem ismét, amit itt is nagyon köszönök nekik. Jobb ajánló levélre nincs is szükség! 🙂

Kriszta felhívott, hogy szeretne pár portré képet magáról, de nem stúdiósat, hanem olyan külső helyszíneken, amelyek kedvesek neki. Ennél testhez állóbb feladatot nem is nagyon tudnék találni!

Megállapodtunk, hogy találkozunk, és megbeszéljük a részleteket.

Egy kávé mellett ez meg is történt és amikor eljött az idő, belevágtunk…

Az  Alexandra Párizsi Nagyáruház területén  fényképeztünk, az ott található elegáns Lotz-termben. Krisztát megkértem, hogy mindenképpen kérjen engedélyt, mert az ilyen helyeken a security azonnal kitesz minket, ha előkerülnek az átlagosnál nagyobb méretű fotós eszközök. Nagyon jó élmény volt, hogy végül is senki nem akadályozott minket a fotózásban egy ilyen forgalmas helyen. Egy hölgy jött csak oda (ott dolgozik), hogy mégis mit is csinálunk itt? De miután előkaptuk az engedélyünk az ottani „főfőfőtől” , hagyott minket tovább dolgozni.

A belső helyszínek után elsétáltunk a Duna part felé, közben időnként meg-meg álltunk fényképezni.

Nagyon élveztem a fotózást, mert Kriszta remekül állt az ötletekhez, egy kis idő után már nem is zavarta a sok idegen jelenléte, akik érdeklődve nézték ténykedésünket.

Képekben az eredmény :

 

 

Sötétedéskor már eléggé fáztunk, de az esti fényes képeket nem szerettük volna kihagyni.

 

 

Remélem lesz még lehetőségem, hogy fotózzam Őt…

M