Szaszi és András esküvője

Szaszi és András esküvője

Terjedelmesebb bejegyzést tervezek mint szoktam, főleg képanyagban.

Szasziék jegyes fotóit már láthattátok, most értem oda, hogy az esküvőről is írjak bejegyzést.

Tavaly december óta tartott az esküvő aktív szervezése, egyeztetés a helyszínnel és szolgáltatókkal. Nagyon jó csapat jött össze, előre tudtam, hogy siker lesz belőle. Tihanyban a Panoráma Hotel hatalmas telepített sátra volt a helyszín, Bokodi Gábor ceremónia mester segített a szervezés alatt és esküvő közben az irányításban, a StandUp zenekar fergeteges bulit kerekített, a vizuális emlék támogatást pedig Spiller Károly cinemafotográfus biztosította. A fotókat én készítettem.

Persze a jó csapat mit sem ér, ha a pár nem sugárzik a szerelemtől, ha a család többi tagja nem boldog felhőtlenül. Szerencsére itt minden egyben volt, Szaszi és András kapcsolata érezhetően felhőtlen és kb. egy méterrel a föld felett lebegnek még talán most is, a család támogatása és összetartása azonnal látszott, amikor megismertem Őket.

Nagyon jól éreztem magam végig, csodálatos helyszínen fotóztunk és készülődtünk Tihanyban (a család nyaralója). A templomi szertartás a Tihanyi Apátságban volt és a ceremónia előtt be tudtunk menni néhány képet készíteni az üres templomba, ezeket majd fekete fehérben mutatom.

Készülődés:

Fotózás:

Templom:

Úgy volt, hogy a polgári szertartás kint lesz a hotel kikötőjében egy kis félszigeten. Sajnos az időjárás közbeszólt, elkezdett kicsit cseperegni, így rendkívüli rugalmassággal beköltözött minden a sátorba. Itt jött ki például, hogy profi a háttér csapat, a vendégsereg ebből semmit nem vett észre, csak, hogy nem kint, hanem bent lesz a szertartás.

 

A vacsora után rögtön megtelt a parkett, mindenki önfeledten tudott szórakozni és  Andrásékkal együtt örülni.

Sok Boldogságot kívánok Nekik innen is

M