Viki és Peti Esküvője

Viki és Peti Esküvője

Ahogy ígértem, jöjjön Vikiék esküvőjéről egy kis képes beszámoló.

Ők voltam azok, akikkel hajnalban, napkeltére időzítettük a jegyes fotózást. Nagyon nagy élmény volt és szerintem egy nagyon bevállalós húzás részükről, hiszen nyáron korán kel a nap, aki meg fotózkodni akar annak még sokkal elébb talpon kell lenni… ( V&P jegyes fotói itt! )

Eljött az esküvő napja, Sarlóspusztán nagy volt a sürgés forgás. Vikiék már egy nappal korábban a helyszínen voltak és termet díszítettek, felügyelték az előkészületeket. Én is korábban érkeztem mert elég nagy távolságra van Füredtől ez a kunsági helyszín, és jobbnak láttam kipihenten kezdeni az egész napos fényképezést.

A készülődés a barátnők és barátok gyűrűjében zajlott, ami nagyon oldottá teszi ezeket a perceket, a barátok mindig találnak fogást a szituációkon, ami többnyire nevetésbe torkollik 🙂  Nem volt másképp náluk sem szerencsére.

A készülődés után nem a kreatív következett kivételesen, hanem a templomi szertartás Kunszentmiklóson. Nagyon szép, tágas templomban tettek fogadalmat, meghitt percek voltak.

Templom után visszafele Sarlóspusztára megálltunk itt-ott fényképezni és a ClubHotel területén is tettünk egy kört. Pont otthon voltak a lovas utazó szekerek, amikkel rendszeresen indítanak többnapos túrákat – nekem nagyon tetszett a színkavalkád és a tényleg régi szekerek látványa, készült néhány kép ezzel a klassz kis díszlettel is.

A mulatság ami ezután következett, mondhatom elsöprő volt. Kezdve azzal, hogy a nyitó tánc egy elég hosszú viszont mókás koreográfiával visszatapsolásra került. Igazi elismerést váltott ki a násznépből amit öröm volt fotózni. Aztán a vőfélytől is kaptak feladatokat ami további derű okozója volt majd amikor mindenki kellően belazult, a táncparkett is megtelt szépen 🙂

Volt még rablás- visszaszerzés feladattal :-), volt drukkertáborkeménymag énekléssel és aztán torta szétzúzás merőkanállal… 🙂 Mindenről nem teszek be képet, mert sok lenne nagyon, így is megint nagyobb lett a válogatásom ehhez a bejegyzéshez mint kellene:

Sok Boldogságot kívánok nekik itt még egyszer!

 

M